visos taro kortos

Būrimas: Dienos Korta

Viena iš populiariausių būrimo formų yra Taro kortos. Būrimas naudojant Taro kortų kaladę padeda pažinti žmogaus praeitį, dabartį ir ateitį. Tradicinę taro kortų kaladę sudaro 78 kortos, suskirstytos į dvi pagrindines kategorijas: Didžiuosius ir Mažuosius arkanus. Didžiųjų arkanų kortos atspindi svarbiausius gyvenimo įvykius, o Mažųjų arkanų kortos – kasdienes problemas.

4 TAURĖS

Ši dažnai pasirodo, kai jums nuobodu arba esate nepatenkintas viskuo. Jums gali būti atsiskyrėlio jausmas, apatiškas ar nemotyvuotas. Gyvenimas pasidarė ‘tuščias’. Norėdami tai įveikti, ši korta siūlo iš naujo įvertinti savo padėtį ir pajusti savo pačio psichiką, kad suvoktumėte tikrąją prasmę. Pasukite savo dėmesį į vidų, kad surastumėte Tiesą, kurios ieškote. Tai nuobodulio ir vienatvės korta. Išsamiau »

Apversta rodo galimybę vėl matyti ir pajausti išorinį pasaulį, mėgautis juo, bendrauti su aplinkiniais. Gali būti atnaujinta sena partnerystė. Atkreipkite dėmesį į naujas galimybes ir į save, kad suteiktumėte naujų potencialų. Galimai paleisite sąstingį, nuobodulį ar apatijos laikotarpį. Jūs pradėsite jaustis neramus dėl šios būklės ir norėsite atsikratyti šio jausmo. Išsamiau »

Išmaišyti kortas
Atversti visas

Tiesą sakant, būrimas Taro kortomis, tikriausiai, yra pats žinomiausias iš visų žinomų būrimo būdų. Tikriausiai taip yra todėl, jog taro kortos gali pateikti atsakymą, į praktiškai bet kurį Jūsų sugalvotą klausimą. Per visą jų egzistavimo laikotarpį buvo labai įvairūs jų aiškinamo būdai. Tačiau galutiniame variante gavosi taip: kiekvienas, kuris rimtai užsiima Taro kortų aiškinimu, turi savo traktavimo sistemą, daugiau paremtą asmenine patirtimi. Todėl dabar ir aišku, kodėl yra tiek daug skirtingų Taro kortų kaladžių.